Butikken

VELKOMMEN TIL BUTIKKEN

Har du brug for at købe ekstra tilbehør eller Gavekort, pakkeløsninger eller leje maskiner, så kan du gøre det her...

Velkommen til vores onlineshop

Vilkår & betingelser


BETALING
FlexUdlejning modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard Electron og JCB. - Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afhentes/leveres. - Er du utryk ved online betaling, så ring på 70 200 118, så laver vi en booking manuelt. - Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.


FlexUdlejning bruger en godkendt betalingsserver (stripe), der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol.  - Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.


VED SKADE

Hvis der sker skade på en af vores udlejnings maskiner mens den er i din varetægt, vil der være en selvrisiko på Kr. 500,- pr. maskine.


* Vi tager forbehold for taste og stavefejl på siden.

Returnering & ombytning


RETURNERING

Da vi handler med fødevare og emballage til fødevare kan vi desværre ikke tage produkter retur som ikke er i 100% ubrudt emballage, men opfordre til at gemme dem til næste gang man lejer en maskine.


OMBYTNING

Hvis der mod forventning skulle være noget galt med en af de maskiner vi har udlejet, så er det vigtigt Du/I ringer til os med det samme, så vi kan ombytte maskinen. - Skulle det ske at vi ikke har flere maskiner på lager, vil det fulde beløb blive refunderet.


FlexUdlejning forbeholder sig retten til af afvise en ordre, og løbende regulering af priser på siden.